ALVó KISGYEREKKEL EGYüTT LOPTAK EL EGY AUTóT FLORIDáBAN

Egy férfi az Egyesült Államokban ellopott egy autót, amelyben egy kisgyermek tartózkodott. A gyermeket kitette az úttest szélére, akit a rendőrség a helyszínen megtalált és épségben visszavitt a szüleihez.

Egy tolvaj Floridában egy alvó kisgyerekkel együtt lopott el egy autót. Az esetet követően az elkövető pár utcával odébb kitette az úttest szélére a gyermeket, majd a lopott autóval továbbhajtott – számolt be róla a New York Post.

A rendőrség a helyszínen sikeresen megtalálta és épségben visszavitte a gyermeket a szüleihez, a tolvajt és az ellopott járművet azonban továbbra is keresik. Az autó lopása egy kocsibeállóból történt, mialatt egy hároméves kisgyerek a hátsó ülésen aludt.

A rendőrség elmondta, hogy a szülők néhány percre, lehúzott ablakoknál hagyták magára az alvó gyereket, amíg beugrottak egy idős rokonukhoz, hogy ellenőrizzék, jól van-e. A helyzetet kihasználva a tolvaj néhány másodperccel később beugrott a volán mögé, és elhajtott a lopott autóval.

Az apa elmondta, hogy gyalog próbálta utolérni az autót, de amikor látta, hogy biztosan nem tudja elkapni a tolvajt, értesítette a rendőrséget.

A térfigyelő kamerák felvételein látszott, hogy a gyanúsított megállt egy ipari területen, kivette a kisgyereket, és az út szélén hagyta. A síró gyereket egy közeli raktárban dolgozó férfi vette észre, és értesítette a rendőrséget.

A rendőrök visszavitték a gyereket a szüleihez, a 15 és 20 év közötti gyanúsítottat és a lopott járművet még keresik.

2023-06-06T13:45:14Z dg43tfdfdgfd