AZ ASZTROLóGUS FIGYELMEZTET: KáOSZHOZ VEZETHET AZ éLETEDBEN, HA EZT TESZED A MáRCIUSI TELIHOLD UTáN

A márciusi telihold kapcsán egy dolog biztos: a vonzás törvényét most felejtsd el!

Március 25-én ismét telihold volt, méghozzá Féreghold, melynek intenzív energia ismét nagy erőkkel hat majd rád és döntéseidre a következő időszakban, szóval jobb, ha felkészülsz ezúttal egy kis lelki káoszra.

Ráadásul a mostani telihold, egyben félárnyékos holdfogyatkozás is volt, ami emellett a Mérleg jegyében van, ez pedig hatással lesz a szociális életedre és a kapcsolataidra. Az asztrológusok szerint ezekben a napokban nagyobb késztetést érezhetsz arra, hogy magad mögött hagyd azokat a kapcsolataidat, melyek már nem szolgálják a jövődet illetve a céljaidat. Ezek a felfokozott érzelmi energiák pedig szakításhoz és nem várt kemény érzelmi hullámokhoz vezethetnek - de mindezektől nem leszel túl sokáig letörve. Mindez azért van így, mert már csak pár hét választ el az április 20-án érkező hatalmas Jupiter-Uránusz együttállástól:„A terjeszkedés, a bővülő energiák bolygójának, a Jupiternek ritka találkozása az Uránusszal, a szabadság bolygójával nagy megvilágosodásokat tartogat. Lassan elkezdjük észrevenni, hogy miért olyan fontos a felszabadulás elfogadása növekedésünk és fejlődésünk szempontjából” - mondja a szakember. Mi kell ehhez? Fogadd elazt, amin már túlnőttél, hogy megszabadulhass a múltadtól. Légy nyitott a jövővel és az azzal járó új felfedezésekkel kapcsolatban. Miként teheted meg mindezt a legkönnyebben? Mondjuk is!

Szeretnéd kihozni a legtöbbet magadból a Féreghold idején? Mondjuk is, hogy miket érdemes tenned a következő napokban magadért és milyen szokásokat érdemes inkább kerülnöd!

Az InStyle magazin írása.

2024-03-28T12:06:32Z dg43tfdfdgfd