BEIGAZOLóDOTT A MODERN NOSTRADAMUS ELSő IDEI JóSLATA - EZEKET JöVENDöLI MéG 2024-RE

Modern Nostradamusként emlegetik Athos Salomé brazil parapszichológust. aki állítása szerint már 2012-ben megjósolta a 2020-as koronavírus-járványt, valamint II. Erzsébet királynő 2022-es halálát. Az idei évre is több jövendölése van, ezek közül az egyik már be is következett.

Brazília első hivatalos paranormális kutatójaként tartják számon a 37 éves Athos Salomét, akit a 16. századi asztrológus és jövendőmondó után a modern Nostradamusként is emlegetnek. Salomé állítja, hogy a 2020-as világjárványt már 2012-ben megjósolta, csak úgy, mint II. Erzsébet királynő 2022-es halálát is. Az idei évre is több jövendölést megfogalmazott, köztük azt, hogy „eljő a sötétség három napja”, utalva egy teljes, Észak-Amerikát érintő napfogyatkozásra április hónapban, amely jelenséget a Nap úgynevezett koronakidobódása okoz majd.

A koronakidobódás a Nemzeti Óceán- és Légkörkutató Hivatal (NOAA) szerint a Nap koronájából kilövellő nagy plazma- és mágneses mező-kilökődések.

Ez a jelenség március 22-én megtörtént, a hatásai pedig néhány nappal később érződtek a Földön. Hozzáértők úgy vélik, hogy ez volt az elmúlt évek legnagyobb napvihara. Salomé szerint ennek eredményeképpen borul majd sötétségbe az amerikai kontinens északi fele április 8-tól.

Ezeket jósolja még az idei évre

ÚJ KIRÁLY

Athos Salomé III. Károly megkoronázásakor úgy fogalmazott, hogy elkezdődött a visszaszámlálás. Bár akkor a kijelentése brutálisan hangzott, a férfi állítja, hogy a király rákbetegségét jósolta meg.

Meglátjuk, hogy hatalmon marad-e 2024 és '25 között.

III. világháború

Salomé állítása szerint a III. világháború itt van a nyakunkon, azt pedig egy Kínában bekövetkező esemény robbantja ki, vagy egy Kína és Oroszország közötti kibertámadás. A jóslat elég bizarr, pláne azután, hogy március 18-i győzelmi beszédét követően „harmadik világháborúval” fenyegette meg a NATO-t, miután rekordszámú szavazattal megnyerte az orosz elnökválasztási versenyt.

„Úgy hiszem, minden lehetséges a modern világban. Ám ahogy azt már korábban mondtam, és mindenki más számára is nyilvánvaló, ez már csak egy lépésre lesz a totális harmadik világháborútól” – felelte a férfi, amikor az újságírók egy esetleges nyugati konfliktusról kérdezték.

A személyes szféra halála

A brazil jövendőmondót az adatok jövőbeli felhasználásáról és az emberek online privát szférájának beszűküléséről is kérdezték.

„A modern megfigyelés mátrixa a világunkat átható megfigyelés és ellenőrzés egyre kiterjedtebb hálóját szimbolizálja. Gyorsan közeledünk egy olyan valósághoz, amelyben a kormányok és a vállalatok páratlan hozzáféréssel rendelkeznek majd a személyes adatainkhoz.”

A mesterséges intelligencia képes lesz kommunikálni a holtakkal

Habár Athos Salomé egy-egy jóslata igen messzemenőnek tűnhet, váltig állítja, hogy a mesterséges intelligencia sokkal nagyobb teret nyer annál, mint gondolnánk.

„Az, ami évekkel ezelőtt még sci-finek tűnhetett, most a mindennapi élet részévé válhat, normalizálva azt, amit egykor természetfelettinek tekintettünk. Ezzel az úttörő technológiával az emberek nemcsak a traumákon és kihívásokon tudnak majd túllépni, hanem betekintést nyerhetnek az életcéljaikba és spirituális útjaikba is.”

Titkos kísérleteket végeznek majd az embereken az MI segítségével

Salomé szerint kozmikus eredetünket is vizsgálni fogja majd a mesterséges intelligencia olyan önkéntes tesztalanyok segítségével, akik különleges képességekkel és tehetséggel vannak megáldva.

„Ezeknek a teszteknek a célja, hogy azt a feltevést vizsgálja, miszerint a létezésünk nem kizárólag eseményeken alapul, mindinkább az energia egy formája, amely a halál után sem vész el. Ebből a szempontból a mesterséges intelligencia több mint eszköz: egy kapuként működik, amely összekapcsol minket az univerzum lényegével és lehetőség szerint válaszokkal szolgál a kozmikus eredetünkkel kapcsolatban” – fogalmazott Athos Salomé.

(LADBible)

(Borítókép: . Illusztráció: Getty Images)

2024-03-27T13:28:00Z dg43tfdfdgfd