KALASHNIKOV BEMUTATJA A 6 HENGERES MOTORRAL éS TöBB MINT 500 KG TöMEGGEL RENDELKEZő MOTORJáT

A IZH-Cortege motorkerékpár, amelyet a Kalasnyikov Zrt. gyártott, jelenleg látható a Special Purpose Garage Museum standján a Szentpétervári EXPOFORUM-on. Az esemény a 34. éves “Ódon-galéria” éves kiállítása keretében zajlik, amely az ősi autókat és motorokat ünnepli.

A “Cortege” ambiciózus projekt részeként fejlesztett nehéz követőmotorkerékpár először 2017-ben került nyilvánosságra a Hadsereg Fórumán. Az EXPOFORUM-on bemutatott modell a Kalasnyikov által nemrégiben bejelentett korlátozott sorozatú gyűjtemény része, amely vonzza a veterán járművek rajongóit és gyűjtőit egyedi öröksége és innovatív tervezése miatt.

+ T-45C Goshawks földöntúli állapotban a motorhiba miatt

Az “Ódon-galéria” kiállítását különböző történelmi jelentőségű járművek bemutatásáról ismerik, és az IZH-Cortege felvételével modern érintést adnak a kiállításnak, kiemelve a hagyomány és a technológiai innováció összefonódását az autóiparban.

Kalasnyikov Zrt.

A Kalasnyikov Zrt. az egyik legismertebb és legfontosabb tűzfegyvergyártó a világon, székhelye Oroszországban található. 1807-ben alapították eredetileg állami fegyvergyártóként, és világszerte ismertté vált azáltal, hogy az 1940-es években az orosz mérnök, Mikhail Kalasnyikov által kifejlesztett AK-47 gépkarabélyt megalkotta. Az AK-47 az egyik legismertebb és legelterjedtebb gépkarabély a világon, amelyet megbízhatósága, egyszerű működtetése és karbantartása jelentősé tesz.

A Kalasnyikov Zrt. a Rostec része, amely egy orosz állami vállalat, amely számos iparágat, köztük technológiát, mérnöki tervezést és gyártást ölel fel katonai és polgári alkalmazásokhoz. A vállalat új piacokra és szegmensekre történő kiterjeszkedése tükrözi az erőfeszítést a tevékenységek diverzifikálására és a hagyományos fegyverértékesítés függőségének csökkentésére.

Fotók: Közlemény / Kalasnyikov

2024-04-16T15:15:51Z dg43tfdfdgfd