MAGYAR PéTER SIETETT A HíRTV TUDóSíTóJáNAK SEGíTSéGéRE – LáTVA A NéPHARAGOT, A STáBOT KéSőBB RENDőRöK KíSéRTéK

Magyar Péter kedd esti budapesti tömegrendezvényén a demonstrálók folyamatos skandálása többször is belefojtotta a szót a HírTV helyszíni riporterébe, ezért személyesen a Talpra magyar alapítója, Magyar Péter sietett a televíziós stáb segítségére, majd adott is egy rövid nyilatkozatot. A HírTV munkatársait később több rendőr kísérte el a helyszínről.

Miután tegnap reggel Magyar Péter (Varga Judit egykori igazságügyi miniszter volt férje, a Diákhitel Zrt. volt vezérigazgatója, a Talpra magyar alapítója) nyilvánosságra hozta azt a hangfelvételt, amely szerinte bizonyítja, hogy Magyarországon jelenleg maffiakormányzás zajlik, este 6 órára tüntetésre hívta az embereket Budapest belvárosába.

Dühös tömeg, félbeszakított riporter

Az eseményről élőben jelentkező kormánypárti HírTV riportere először nem tudta végigmondani a helyszíni tudósítását, mert a feldühödött tömeg hangos közbekiabálásokkal és ritmusos skandálásokkal szakította félbe, illetve nyomta el a hangját. A Media1 is megírta, hogy „a csodával határos módon” tegnap az összes fideszes lapnak ugyanaz a kifejezés jutott eszébe Magyar Péter leleplező akciójáról.

A Népszava helyszíni videóján jól hallatszanak a demonstrálók vádjai, illetve követelései:

  • Tolvajok szócsöve!
  • Tönkretettétek Magyarországot!
  • Mocskos Megafon!
  • Magyar Pétert egy interjúra hívjátok be!
  • Orbán, takarodj!

Maga Magyar Péter sietett a tévéstáb segítségére

Ezen a ponton személyesen Magyar Péter sietett a riporter és a televíziós stáb segítségére, és megkérte a hangos tömeget, hogy „Légyszi, ezt ne! Hagyjátok dolgozni, hadd válaszoljak egy-két kérdésre”. Ezután rögtönzött interjút adott a HírTV-nek, amelyben többek között azt is elmondta, hogy több mint 10 ezer ember gyűlt össze pár óra alatt.

A helyszínről távozó HírTV-s stáb rendőri kísérettel hagyta el a helyszínt végül, miközben „Hírhamisítók!” és „Hazaárulók!” bekiabálások hallatszottak nekik címezve a tömegből.

A teljes eseménysor a Népszava ezen videóján nézhető meg:

A Telex megtalálta a HírTV adásba került felvételét is.

https://www.youtube.com/watch?v=6ruf2GiiYQQ

 

https://media1.hu/2024/03/26/magyar-peter-varga-judit-bantalmazas-ragalmazas-hangfelvetel-tereles/

https://media1.hu/2024/03/26/magyar-peter-szembe-jon-a-valosag-hangfelvetel-leplezes/

https://media1.hu/2024/03/26/lufi-jelszo-magyar-peter-propaganda-fideszes-sajto/?swcfpc=1

Borító: Képernyőkép a HírTV közvetítéséből Magyar Péter demonstrációjáról

2024-03-27T09:37:36Z dg43tfdfdgfd