MUNKAVáLLALóK NéLKüLI CéGRE BíZTáK A STEFáNIA úTI PALOTA FELúJíTáSáT

A Stefánia úti villa felújításáért a VáRo Bau Kft. felelős, ám az rtl.hu kiderítette, hogy a cégnek jelenleg egyetlen munkavállalója és még honlapja sincs. A portál megpróbált utánajárni, hogy mi lehet a háttérben, de senkitől nem kaptak választ.

A tervek szerint a Magyar Földtani Intézet egykori, Stefánia úti épületét nettó 299, 8 (bruttó 380,8) millió forintból újítja fel a VáRo Bau Kft. Az rtl.hu azonban azt írja, a céget tavaly novemberben jegyezték be, és a Credit Online márciusi adatai szerint egyetlen munkavállalója sincsen.

Továbbá a tulajdonos Várpalotai Ronald Gyulánál egy 2021-ben létrehozott egyéni vállalkozást leszámítva semmilyen korábbi céges referenciát nem találtak, ráadásul a vállalatnak honlapja sincs, így telefonon sem lehet elérni senkit.

Az is rejtély, hogy miért éppen ezt a céget kérték fel ajánlattételre, és hogyan találhatták meg. 

Az rtl.hu az ügyben kereste az eljárásban kapcsolattartóként feltüntetett Szilva Gábor közbeszerzési szaktanácsadót, valamint Várpalotai Ronald Gyulát cége elérhetőségén, illetve a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatóságát is (e hivatal alá tartozik a villa), de válasz senkitől nem érkezett egy hét alatt sem. 

2024-03-28T11:01:03Z dg43tfdfdgfd