MéGSEM INDíT MEGYEI KöZGYűLéSI LISTáKAT A TISZA PáRT

„A közösségünk vezetése vállalva azt, hogy ezzel sok segítőnknek és támogatónknak is csalódást okozunk, úgy döntött, hogy a TISZA Párt tiszta jövője és a magyarok bizalmának megőrzése érdekében nem indul a megyei közgyűlési listákért, nem ad le a Választási Irodákhoz megyei listákat” – írja legújabb posztjában Magyar Péter.

Április eleje óta, amióta Magyar átvette a Tisza Párt irányítását, úgy volt, a megyei közgyűlésekért is megmérettetik magukat. Ezekben a testületekbe helyi listákon szereplő emberek kerülhetnek be. Ezeken a listákon egy-egy pártnak jellemzően minimum öt jelöltje van. Ez országosan minimum 95 jelöltet jelent. Ezek összegyűjtése okozott gondot a Tiszának Magyar szerint.

„Az utolsó napon nagyon sok olyan jelzést kaptunk, hogy a kiválasztott jelöltek között szinte minden megyében vannak álcivil kormánypárti és ellenzéki pártokhoz köthető trójai falovak, olyanok, akiket szándékosan azért küldtek, hogy ártsanak a TISZA Párt hitelességének, ezzel ellehetetlenítve, hogy minél gyorsabban le tudjuk győzni a NER-t és az azt kiszolgáló ellenzéki pártokat. Sajnos a rendelkezésünkre álló rendkívül rövid idő nem volt elegendő ahhoz, hogy minden jelölt múltját és motivációját tökéletesen fel tudjuk deríteni.”

Magyar a posztjában nem tért ki arra, hogy a fővárosi lista összeáll-e, a választás.hu-n egyelőre nincs nyoma a Tisza budapesti listájának, de erre van még 40 percük.

2024-05-07T13:28:22Z dg43tfdfdgfd