NYUGATI FéNY: „VáLLALKOZó SZELLEMű LáNYOKAT” KERESETT UTAZáSHOZ A TISZA PáRT XVII. KERüLETI JELöLTJE

A Nyugati Fény szerint több Facebook-csoportban is „vállalkozó szellemű lányokat” keresett egy olaszországi úthoz a Tisza Párt XVII. kerületi polgármester-jelöltje. Magyar Péter egy bejegyzést is közzétett közösségi oldalán, amelyben nagy valószínűséggel erre a hírre reagál.

„Halihó! 2 jóbarát leugrana a Garda tóra, Budapestről, május 6-10 körül. 1-2 vállalkozó szellemű, jókedvű lány, ha csatlakozna, nem ijednénk meg… Hotel van, autóval megyünk, program szuper, pihi, hajókázás, miegymás…” – ezt a szöveget írta több, Olaszországgal vagy társkereséssel kapcsolatos Facebook-csoportba Dálnoki Áron 2023 áprilisában – vette észre a Nyugati Fény

Dálnoki május 3-án vette át az ajánlóíveket, május 6-án pedig a Nezeti Választási Iroda már nyilvántartásba is vette, mint a Tisza Párt XVII. kerületi polgármester-jelöltjét. A fővárosi jelöltekkel Magyar Péterék azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy a június 9-ei választások után bekerüljenek 5-6 fővel a Fővárosi Közgyűlésbe és így „megkerülhetetlen tényezőkké váljanak Budapest irányításában – nyilatkozta az ATV-nek.

A Tisza Párt nem állít megyei listákat

Nagy valószínűséggel Magyar Péter, a párt alelnöke erre a hírre reagált legfrissebb posztjában közösségi oldalán, melyben azt írta, hogy a rendelkezésükre álló rövid idő miatt nem volt lehetőségük minden jelöltjük múltját és motivációját átvilágítani. Éppen ezért közösségük vezetése úgy döntött az elmúlt napok figyelmeztetései után, hogy hiába gyűjtötték össze mind a 19 vármegyében az induláshoz szükséges ajánlásokat,

nem adnak le a Választási Irodának megyei listákat, vagyis nem indulnak a megyei közgyűlési listákért.

Elmondása szerint a ajánlásgyűjtés utolsó napján sok olyan figyelmeztetést kaptak a támogatóiktól, hogy „minden megyében vannak álcivil kormánypárti és ellenzéki pártokhoz köthető trójai falovak, olyanok, akiket szándékosan azért küldtek, hogy ártsanak a Tisza Párt hitelességének, ezzel ellehetetlenítve, hogy minél gyorsabban le tudjuk győzni a NER-t és az azt kiszolgáló ellenzéki pártokat” – fogalmazott.

Éppen emiatt, hiába okoz ez csalódást most több ezer támogatónak és önkéntesnek, meghozták a döntésüket, de azért az összegyűjtött aláírásokat minden megyében leadják – biztos, ami biztos.

Hajdúnánáson a hatóságok az egész téren blokkolták a térerőt. Lehetetlen volt közvetíteni. Szégyellje magát, aki ehhez a nevét adta!

– egészítette ki mondanivalóját kommentben a párt alelnöke megmagyarázva, hogy a hajdúnánási beszédről miért nem indítottak élő közvetítést. 

2024-05-07T14:46:29Z dg43tfdfdgfd