TOLVAI RENI REAGáLT A KöZöSSéGI MéDIA OLDALAKON KAPOTT SZIDALMAKRA

Olvassa el szerda reggeli hírösszefoglalónkat!

Tolvai Reni

Az énekesnő az nlc.hu-nak adott hosszú interjút, amelyben többek között a közösségi médiában ért atrocitásokra is reagált. Íme az énekesnő véleménye: 

„Amikor vége lett a Megasztárnak, 2010-ben, a social média ebben a formájában, mint ma, nem létezett. Ott maximum a sajtó tudott olyat írni, ami nem esett jól, de mégsem volt annyira bántó, hiszen nem napi szinten kaptad a kritikát. Most kicsit az az érzésem, hogy van egyfajta közmegegyezés, hogyha ismert ember vagy, akkor igenis állnod kell a kommentelők által rád zúdított sarat, mindent el kell viselned, mert közszereplő vagy. Nem haragszom ezekre az emberekre sem, de azt gondolom, sokkal nehezebb manapság előadónak lenni, mert nagyobbá és személytelenebbé lett a social média. Bárki, bárkinek odakommentelhet, következmény nélkül – inkább ez az, amit nehéz mentálisan kezelni, mert napról napra egyre rosszabbnak és kevesebbnek érzed magad”

Árpa Attila

A színész-rendező 2022-ben szakított akkori párjával, Czakó Alexandával. A Blikk most úgy értesült, hogy a Keresztanyu című sorozatban is együtt forgató páros ismét egymásra talált. 

Árpa Attila a legújabb amerikai–magyar koprodukciós film, a Bonus Trip tegnap esti bemutatóján 19 évvel fiatalabb kedvesével jelent meg, így derült ki, hogy ismét együtt vannak. 

Tápai Szabina és Kucsera Gábor

A Best magazin úgy értesült, a sztárpár egy ideje újra egy párt alkot, és a közvetlen környezetük számára ez már nem is titok.

„Mióta külön vagyunk, azóta nagyon sok mindent meg tudunk beszélni, olyan dolgokat is, amiket korábban nem tudtunk. Őszinteséggel, nyitottsággal, nem anyázással, nem ajtócsapkodással, egy tök nyugodt beszélgetés van. Azt gondolom, hogy mindkettőnknek kellett, hogy ez megtörténjen, hogy épülni tudjunk, hogy fejlődni tudjunk. Szabina is tudjon fejlődni, én is szembe tudjak nézni a saját hibáimmal” – mondta korábban Kucsera Gábor a Palikék Világa by Manna egyik adásában.

Jobb a kapcsolatunk, mint valaha, a házasságunk alatt bármikor

– ezt pedig Tápai Szabina nyilatkozta, aki később sejtelmesen válaszolt arra a kérdésre is, hogy mikor lesznek újra egy pár. A Best információi szerint mindketten hazatérnek közös, Pest megyei kertes házukba.

(Borítókép: Tolvai Reni. Fotó: Kaszás Tamás/Index)

2024-04-17T07:19:01Z dg43tfdfdgfd