VIDEO: OROSZORSZáG RAKéTAREGIMENTEKET MOZGAT NAGYSZABáSú GYAKORLATON

Oroszország rakétaregimenteket mozgat nagyszabású gyakorlaton. Foto és videó: function.mil.ru

Oroszország védelmi minisztériuma által közzétett videó mutatja a kontinentális ballisztikus rakétákat mozgásban az Yars típusú rakétaregimentben.

+ Kattintson ide a videó megtekintéséhez

A Yars PGRK rakétaregimentet harci járőrútvonalakra helyezték át, mint része egy átfogó parancsnoki és vezérkari gyakorlatnak. Ez a mozgósítás nagyméretű katonai felszereléseket látott elhagyó speciális létesítményekből és induló vonulásukat, jelezve a regiment működési készültségének növekedését.

+ Videó: HIMARS lerombolja a orosz BUK légi védelmi rendszerét

A terepen végzett harci szolgálat során a Yars PGRK rakétaregiment több mint 20 feladatot és gyakorlatot hajt végre, amelyek széles skáláját fogják lefedni műszaki eljárásoknak. A gyakorlat tartalmazza a terepi pozíciók áthelyezését és a rakétadivíziók szétszórását is, amelyek el fognak navigálni feltételezett szennyezett területeken, hogy teszteljék a képességüket a potenciálisan veszélyes környezetben való működésre.

A gyakorlat fókusza a sabotażs és felderítő csoportok támadásainak elhárításán van, kiemelve ezeknek a rakétai egységeknek a védelmének stratégiai fontosságát a potenciális fenyegetések ellen. A regiment új harci járőrútvonalakat is felfedez, mint operatív feladatainak része, biztosítva, hogy a csapatok és egységek megismerjék a szélesebb környezeti környezetet.

Oroszország rakétaregimenteket mozgat nagyszabású gyakorlaton. Foto és videó: function.mil.ru

Körülbelül 300 nagyméretű felszerelési elem vesz részt a manőverekben, amelyek bemutatják ennek a gyakorlatnak a skáláját és komolyságát. Ez a mozgás nem csak kritikus tesztje a regiment készültségének és hatékonyságának, hanem erős üzenetet is küld a résztvevő katonai erők által fejlesztett védelmi képességekről.

A Yars rakéta

A Yars fontos eszköze Oroszország stratégiai arzenáljának. Mint interkontinentális ballisztikus rakéta, képes nukleáris tölteteket hordozni és lenyűgöző hatótávolsággal rendelkezik, elérve célpontokat több ezer kilométerre. Ezenkívül felszerelték kifinomult technológiával, hogy elkerülje a felfedezést ellenséges rakétavédelmi rendszerek által.

Forrás: function.mil.ru

2024-03-27T13:35:22Z dg43tfdfdgfd