ZALATNAY SAROLTA MEGüZENTE GALAMBOS LAJOSNAK, HOGY MI VáRHAT Rá A BöRTöN UTáN

Csütörtöki hírösszefoglalónkban még: súlyos betegségéről vallott Sándor Orsi, 11. alkalommal adták át a Televíziós Újságírók Díját.

Televíziós Újságírók Díja

A Televíziós Újságírók Díját szerda este 11. alkalommal adták át a Budapest Music Centerben: 14 kategóriában díjazták hazánk 2023-ban képernyőre került, szórakoztató műfajú televíziós műsorait és személyiségeit.

Az RTL végül hat, a TV2 négy, az ATV, az MTVA, a Spektrum és a VIASAT 3 csatorna egy-egy díjat vihetett haza. A legjobb női műsorvezető tavaly után ismét Lékai-Kiss Ramóna lett, a férfiak mezőnyében pedig Till Attila kapta a kitüntetést. Díjazták továbbá a Sztárboxot (RTL), az Árulókat (RTL), a Géniuszt (ATV), valamint a Séfek séfét (TV2) is.

Sándor Orsi

A 46 éves, kétgyermekes édesanya, Sándor Orsi hiába figyel oda a rendszeres testmozgásra, az egészséges táplálkozásra és a megfelelő vitaminbevitelre, az elmúlt hetekben ledöntötte egy szörnyű kórság. Azóta kiderült, hogy a gyerekektől az úgynevezett lepkehimlő nevű járványt kapta el. 

„Három hete rám repült a lepkehimlő nevű gyerekjárvány, azóta alig állok a lábamon és mindenem fáj. Ez már nem a betegség, 'csak' a szövődményei. De mivel nem voltak kiütéseim, azt hittem, belobbant a korábbi sokízületi gyulladásom, és ez nagy para volt, mert közel 10 évig küzdöttem vele! Aztán, amikor az egyik fiam piros arccal jött haza a suliból és több barátnőm is hasonló tünetekről mesélt, akkor raktam össze, majd kerestem rá a neten, és ott olvastam, milyen durva tünetegyüttest produkál ez felnőtteken. Harmadik hete alig tudok talpon maradni és mindenem fáj. Ma már nagyon elegem lett az egészből, és úgy döntöttem, lejövök a kondiba. Ha csak szobabiciklizek, akkor is megmutatom, ki a keményebb” – számolt be a műsorvezető. 

Zalatnay Sarolta

Szeptemberben lesz 20 éve, hogy Magyarországon először börtönre ítéltek egy igazán nagy sztárt. Akkor a Fővárosi Bíróság 36 rendbeli, nagy kárt okozó, üzletszerűen, bűnszövetségben elkövetett csalás miatt másodfokon jogerősen három év börtönben letöltendő szabadságvesztésre ítélte Zalatnay Sarolta énekesnőt, aki végül két évet töltött rács mögött. Az énekesnő ezúttal a Borsnak nyilatkozott az esetről és arról, hogy mi várhat Galambosra – akit jogerősen 3 év 6 hónap börtönbüntetésre ítéltek –, ha szabadul. 

Hibáztam, két év volt a következménye, megbűnhődtem.

– kezdte Zalatnay Cini, aki úgy érzi, ez lett a vége annak, hogy nem jól gazdálkodott.

„Nem voltam elég okos, naiv voltam, hogy azt hittem, tudom, de nem tudtam… Mert más a te tudásod, a te zeneiséged, karriered és más az, hogy megbotlottál. Úgy vélem, senkit sem bántottam, és igenis, az összes dolgozómat kifizettem. De már nekem is, Lajcsinak késő azt mondani, hogy bűnös vagyok! Azt nem is mi döntjük el. Amikor kimondják, hogy az vagy, bűnös vagy, akkor rájössz, hogy Úristen, ezt én valamiért kaptam” – folytatta az énekesnő, aki azt is elárulta, hogy mire számíthat a trombitás, ha kijön a rácsok mögül.

„Tudtam, ezt végig kell csinálni, túl kell élni lelkileg! És túléltem és újra kezdtem idekint. Nehéz volt, nagyon nehéz, Lajcsinak is az lesz! Amikor a börtön után az első időszakban fellépésre mész, ott állsz a színpad mögött, és reszket kezed-lábad, hogy mit fognak szólni hozzád, hogy fognak rád reagálni. Az nagyon nehéz, mert a közönség olyan, mint a gyerekek, úgy odamondanak, hogy csak na… Szerintem Lajcsi van olyan erős, hogy ő ezt meg tudja majd csinálni, ha elhatározza, hogy folytatja a zenélést. Neki sok előnye van, ami hátrány is. Ő gazdag, van saját háza, ami előny, de közben pont ezért, mert vagyona van, azt nem igazán szeretik az emberek ilyen helyzetben. Miközben könnyebbség, hogy ha nincs fellépése, akkor is van mit ennie, nehezebb lesz az emberek közé mennie”

(Borítókép: Zalatnay Sarolta. Fotó: Czeglédi Zsolt/MTI)

2024-03-28T08:29:45Z dg43tfdfdgfd