ÜZENTEK AZ ÚJPEST-ULTRáK: NEM VESZNEK RéSZT KUBATOV BOHóC-BULIJáN!

Játssz Magyarország egyik legjobb online kaszinójában! Vágj zsebre 4x32 000 Ft értékű bónuszt és 32 ingyen pörgetést! Regisztrálj most! (x)

Jóval korábban elkezdődött az üzengetés a Ferencváros és az Újpest között, mint az általában lenni szokott a két csapat Derbijét megelőzően.

A sort az FTC elnöke kezdte, aki az utolsó fordulóban kiejtette volna a lilákat az NB I-ből, amire csattanós választ adtak a IV. kerületiek egy 7-0-ás, Diósgyőr elleni fiesztával.

Az Újpest-ultrák most bejelentették, nem lesznek ott az OTP Bank Liga zárófordulójában a Groupama Arénában, döntésüket pedig a klubvezetéssel is egyeztették, amely tiszteletben tartja ezt.

"Újpestiek!
Az utóbbi években távolmaradásunkkal vagy egyéb módokon mindig hangot adtunk véleményünknek. Legyen szó akár címercseréről, a csapat szerepléséről, vagy a hazai futballt átszövő politikai behatásokról.
Most ennek újfent eljött az ideje! Nem veszünk részt Kubatov bohóc-buliján, az utolsó fordulóban.
Mindenki tudja, hogy ismét az FTC elnöke járt közben, hogy az utolsó fordulóban legyen a derbi a Groupamában.
Mindenki tudja, hogy többek közt a mi adónkból is, 15x akkora költségvetésből lettek megint bajnokok, miközben egy amatőr feröeri csapattól simán kisz*pnak.
Mindenki tudja, hogy az egész bajnokság egy cirkusz, melynek méltó lezárásaként az év utolsó Derbijén összegyűlnek hazánk leégett celebjei, hogy együtt bohóckodjanak, szelfizzenek a Fradi vezetőivel és az ehhez asszisztáló nézőkkel.
Akkor most már azt is tudja meg mindenki, hogy az Újpest Tábor szervezett csoportjai, a klubbal egyeztetett döntése értelmében nem asszisztál ehhez a bohózathoz a szezon utolsó meccsén.
A klub felé jeleztük kérésünket, és ezt tiszteletben tartva nem igényel vendég jegyeket a Groupamába.
Nem érdekel bennünket a cirkusz, ebből mi kimaradunk. Kubatov tegye fel a csörgős sapkát a fejére, és trombitáljon a saját bohócaival, a birka módján bólogató Fradi táborral.
Találkozzunk pénteken az év utolsó hazai meccsén!
A derbiről való távolmaradásra senki sincs kötelezve, de erősen ajánlott. A mérkőzés alatt az Újpest Tábor, a Szusza Ferenc Stadionnál lesz.
Kezdjük a következő szezont tiszta lappal, reményekkel teli, míg az ideit zárjuk az Újpest Ultrashoz méltóan, egyenes háttal" - áll a közleményben.

2024-05-07T18:26:14Z dg43tfdfdgfd